Шановні здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти, та їхні батьки!!!

18 червня 2020 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019/2020 навчального року», згідно з яким, у зв’язку зі здійсненням заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню короновірусної хвороби (COVID-19), здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації. Здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, мають право пройти державну підсумкову атестацію, у тому числі у формі зовнішнього незалежного оцінювання, за власним бажанням.

Закон звільняє від державної підсумкової атестації у будь-якій формі всіх здобувачів освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти. При цьому, Закон не звільняє від проходження зовнішнього незалежного оцінювання здобувачів освіти, які планують вступати до закладів вищої освіти, у 2020 році.

Зважаючи на зазначене, відповідно до рекомендацій, наданих у листі Міністерства освіти та науки України №1/9-338 від 22.06.2020року «Щодо реалізації Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019/2020 навчального року»», адміністрація Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням економіки та права №2 звертається до Вас із проханням якнайшвидше визначитись із бажанням/небажанням проходити ДПА, у тому числі у формі ЗНО, та подати відповідну письмову заяву до закладу освіти у найкоротший термін.

Заяви приймаються у письмовій формі від повнолітніх здобувачів освіти або одного з батьків чи інших законних представників неповнолітніх здобувачів освіти з 23.06.2020р. до 24.06.2020р. (до початку основної сесії ЗНО/ДПА) у приміщенні школи з 09.00 до 15.00. або у відсканованому вигляді на електронну адресу school2_irpin@ukr.net .

Факт відсутності відповідної заяви адміністрація школи вважатиме відмовою від проходження ДПА здобувачем освіти.

З повагою,
адміністрація Ірпінської СЗОШ І-ІІІст. №2

БЛАНК ЗАЯВИ

Рекомендовані новини